Hundepasser profil

Marius, Oslo, 0379

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 år.
Marius er 24 år og har vært medlem siden 2017.
Han trives med hunder i mellomstor og stor størrelse.

Om Marius

Jeg har en god stund kjent på savnet etter å tilbringe tid med en hund. Slik situasjonen er idag, vil det ikke være forsvarlig å anskaffe en hund selv. Jeg har i perioder veldig lite tid til overs, og vil ikke kunne tilby det som kreves av en hund fullt ut. Derfor er jeg nå på utkikk etter noen som kan trenge en hjelpende hånd med sin hund. Kanskje du/dere ikke føler tiden strekker selv i perioder? Jeg se for meg alt fra at jeg tar noen gode turer med hunden til å passe den en dag, i korte eller i lengre perioder hvis det skulle være behov.

Jeg er oppvokst med rottweiler, kjenner rasen godt, og er selvfølgelig derfor frelst! Ser derfor hovedsakelig etter denne rasen, men absolutt åpen for andre raser :-)

Jeg ønsker ikke å drive pass av mange forskjellige hunder. Jeg vil heller bli godt kjent og sikre god kjemi med en hund som kan bli en ny kamerat. En hund som jeg er trygg på, og som er trygg på meg

Treningsfasiliteter

Bor i nærheten av gode turområder, og reiser gjerne avgårde for å finne fint terreng som både jeg og hunden kan nyte. Ellers en rolig person som ønsker å tilby hunden trygghet og en rolig og avslappet tilværelse når man ikke er på tur.