Hundepasser profil

Maria , Oslo, 0375

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 år.
Maria er 21 år og har vært medlem siden 2018.
Hun trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Maria hente hunden din.

Om Maria

Hei!

Jeg er en høy og blid dame på 20 år som alltid har vært glad i små og store firbeinte. Har vokst opp med hamster, katt og drevet med hest - men da jeg alltid har bodd i en liten byleilighet har vi ikke hatt hund (selv om dette er mitt absolutte FAVORITTDYR!). Har derfor mast meg til turer med tantas lille dachs, og min gode venninnes sterke pitbull når de har hatt behov for pass :-)

Jeg er veldig glad i hunder, og har mye kjærlighet å dele med din firbeinte venn, spesielt da jeg ikke har hatt gleden av å eie en selv (enda) . Bor rett bak Frognerparken, så dette er et ideelt sted for din lille/store venn å møte andre firbeinte på tur!

Til vanlig går jeg på skole i Oslo sentrum på hverdagene, og jobber litt ekstra på hotell når de har vakter til overs:-) Har mye fritid etter 14 på hverdager, så tror det hadde vært veldig hyggelig for en hundeglad jente som meg å få fylt inn noen timer med lek, kos og moro med din firbeinte venn etter skolen!

Treningsfasiliteter

Går turer med stor glede, bor i et rolig og naturpreget område som kan by på mye rom for lek for din hund (rett bak Frognerparken). Er veldig glad i å gå tur, så om du har en aktiv hund er ikke det noe problem!

Kan også passe hunden hjemme hos deg (etter eget ønske). Stort sett ønsker jeg å tilby fleksible lufteturer som setter din firbeinte venn i aktivitet :-)

PS: Tilbyr ikke overnatting da dette ikke er tiltatt der jeg bor :(