Hundepasser profil

Julie, Oslo, 0658

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 år.
Julie er 20 år og har vært medlem siden 2015.
Hun trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Julie hente hunden din.

Om Julie

Hallo! Jeg er 18 år og bor midt i Oslo Sentrum. Dyr er noe jeg elsker, og jeg er oppvokst med alt fra gnagere til hunder og katter. Jeg har tidligere vært frivillig på FOD gården (foreningen for omplassering av dyr) og jeg har masse erfaring fra å lufte hunder fra FOD gården, venner og naboers hunder.

Jeg har lyst til å lufte/passe hunder fordi jeg savner å ha en firbeint turvenn. Det er utrolig deilig å koble litt av fra skolearbeid i ny og ne. Jeg er veldig glad i å gå turer i parker. Rundt meg har jeg blant annet flotte Botaniske hage, Sofienbergparken, en hundepark ved Grønland politistasjon hvor hunden din kan møte andre firbeinte om det er ønskelig. Jeg er også mye på Sognsvann!
Jeg tar gjerne med en firbeint venn på tur enten det er en lang eller kort tur.

Jeg er som sagt veldig opptatt av dyr og vil forsikre deg om at det går supert med din bestevenn! Av den grunn oppdaterer jeg deg på hvordan vi har det sammen. Jeg kan sende deg alt fra meldinger, bilder og videoer som kan forsikre deg om at din venn har det flott!

--- Jeg tar 100kr timen for turgåing, 350kr per natt og 50kr for å hente hunden dersom hunden skal overnatte.

Treningsfasiliteter

Botanisk hage, Tøyen hundepark bak Grønland politistasjon, Sofienbergparken, Songsvann, St.Hanshaugen, Akerselva, Tøyenparken, Klosterenga og mange andre fine parker.