Hundepasser profil

Benedikte, Bagn, 2930

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 2 år.
Benedikte er 22 år og har vært medlem siden 2016.
Hun trives med hunder i alle størrelser.

Om Benedikte

Jeg heter Benedikte og er en 19 år gammel jente fra Valdres. For tiden studerer jeg i Nordland, ved Nord Universitet, for å bli dyrepleier. I sommerferien bor jeg dog hjemme hos familien i Valdres. Jeg er interessert i å passe hund i løpet av SOMMERFERIEN 2016. Fra og med tidlig/midt i juni til starten av August har jeg masser av tid til hundepass.

Min lidenskap for dyr har eksistert siden jeg var liten. Selv om jeg trives med hunder i alle størrelser, ser jeg helst til å passe en hund på størrelse med en Golden Retriever (eller noe mindre). Jeg har passet litt hund tidligere og har gått mye turer med andres hunder. Dette er noe jeg trives veldig godt med. Å gå turer, både lange og korte, er ikke noe problem. Interessen for lydighet er og tilstede, samt litt for søk (i hovedsak i form av godbitsøk).

Det skal sies at jeg ikke er den mest atletiske, men setter pris på både lange og korte turer i ulike miljøer. En joggetur i ny og ne er heller ikke å se bort fra. Om hunden drar noe i båndet er vanligvis ikke et problem.

Jeg har selv en kanin og er klar over hvilket ansvar det er å ha dyr. Kaninen har jeg hatt i snart 3 år og på den tiden har vi og lært inn ett par tricks. Når det kommer til hundepass er det urelevant om den potensielle hunden er vant med kaniner eller ikke, da kaninen er på et separat rom der hunden ikke har tilgang (døren er lukket).

I første omgang er jeg mer opptatt av erfaringene jeg får fra dette og ikke betaling. Som hundepasser ser jeg til at hundeeier medbringer mat og annet utstyr som trengs under perioden. Har ett lengre "bånd"/line på 15m, så om hunden ikke kommer på innkalling, og du ikke har lengre bånd, får den fortsatt muligheten til å løpe litt.

Treningsfasiliteter

Vi bor på bygda og har forholdsvis stor hage. Hagen er ikke inngjerdet, men har line (15m), så å få løpt litt frem og tilbake der er ikke noe problem. Huset er plassert i et byggefelt, men etter en ti minutters gange finner man både skog og ikke-asfaltert vei. Turmulighetene er topp!
Det er ikke allverdens trafikk i nabolaget og det gjør det og mulig for hunder som ikke er så glad i trafikk å trives. Det er 15-20 minutters gange til sentrum.

Den siste tiden har jeg selv utviklet en interesse for lydighet/tricktraining. Det begynte etter jeg fikk kanin, som jeg har lært ett par tricks. Har brukt noe klikker og ellers lest mye, og dette er noe jeg gjerne vil utforske mer. Det er selvfølgelig ikke et krav at jeg får prøve ut lydighet/tricks med din hund, men det settes naturligvis pris på.

Kvalifiseringsmerker

Diplom

Gratulerer, Benedikte! Du har bestått online quiz-test hos www.FinnEnHundepasser.no. Dette beviser at du har elementæ...

Ta vår hunde quiz

Denne personen har bestått vår quiz-test og bevist elementær kunnskap om hunder, hundepass og FinnEnHundepasser.no.