Hundepasser profil

Celina, Oslo, 0552

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 år.
Celina er 34 år og har vært medlem siden 2014.
Hun trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Celina hente hunden din.

Om Celina

hei!

Jeg heter Celina, og jeg har alltid vært utrolig glad i dyr og spesielt hunder. Jeg vokste opp med en hund som var en god blanding av alt mulig rart. Hun døde dessverre for 2 år siden, 16 år gammel. Jeg savner det å ha en hund i huset å kose med og ta med ut på tur, men ettersom jeg reiser mye har jeg ikke muligheten til å få meg hund selv, så det å kunne passe en en gang i blant høres helt perfekt ut!

Jeg har også tidligere bodd i USA, hvor vi hadde fem hunder i huset som alle var omplasseringshunder. Så jeg er godt vant med forskjellige type hunderaser, og passer gjerne både store og små hunder!

Jeg lover å ta godt vare på hunden din og følge de rutinene dere ønsker. Jeg ønsker helst en hund jeg kan passe for et par dager/uker av gangen, for eksempel helger eller ferier, gjerne en fast ordning hvis kjemien stemmer! Jeg passer også gjerne over lengre perioder.

Treningsfasiliteter

Jeg bor på Grünerløkka, i en leilighet i første etasje med en fin liten bakhage, og turmuligheter både langs akerselva, i parkene, eller andre steder i byen.