Hundepasser profil

Erik, Bodø, 8023

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 år.
Erik er 23 år og har vært medlem siden 2017.
Han trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Erik hente hunden din.

Om Erik

Etter lang betenkningstid bestemte jeg meg for å flytte alene nordover fra samboer, familie og kjæledyr for å oppfylle ønsket om å bli Politi. Jeg bor i en egen leilighet hos et hyggelig eldre ektepar i Mørkved og lengter etter en følgesvenn. Som person er jeg blid og fortrolig. Jeg holder orden i hjemmet og lever sunt og sportslig. Naturen rundt Bodø gjør meg målløs hver dag jeg går til skolen og gleder meg til å utforske turstier og fjell Nordlandet har å by på. Jeg har hatt gleden av å ha hunder rundt meg i hele min oppvekst og "voksne" liv knytter fort bånd til dem. Den gleden hunder utstråler er unik. En ordning som kan gi en kamerat og legge igjen en krone i sparegrisen vil være midt i blinken for meg til å avlaste noen som trenger en pause fra å bli slikket i fjeset.

Treningsfasiliteter

Jeg er som oftest på skolen til senest kl. 16, men dette varierer fra uke til uke.
Om overnatting skulle bli et tema vil dette kun være mulig i helger eller spesielle tilfeller der jeg har fri fra skole dagen derpå.
Jeg bor i en sokkelleilighet som har en fin liten hage utenfor. Området rundt har nydelige turstier som egner seg for hunder i alle størrelser. Jeg liker å trene og dette er noe jeg gjør 4-5 ganger i uken. Om hunden liker å løpe/være med på joggeturer er det en nydelig bonus for min del.
Jeg har dessverre ikke disponibel bil men kan hente hunden om det er i nær omkrets.