Hundepasser profil

Ida, Fannrem, 7320

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 2 år.
Ida er 23 år og har vært medlem siden 2017.
Hun trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Ida hente hunden din.

Om Ida

Jeg bor i Orkdal, ca 40min sør for Trondheim. Jeg studerer egentlig sykepleie, men har nå et friår som gjør at jeg har litt tid til overs. Jeg jobber, men dette er noe jeg styrer selv. Hund er en stor lidenskap for meg, jeg har alltid likt de, og nå vil jeg gjerne få enda mer efaring. Jeg er oppvokst med dvergchanuzer selv, jeg fikk min første da jeg var 15. Han var redd og engstelig da han kom til oss, men vi jobbet mye med ham hele familien, og han ble en trygg og god hund til slutt. Han lærte meg veldig mye som jeg har tatt med meg videre i møter med andre hunder. Om du vil ha en hundepasser som er engasjert i hunden din, som liker å holde på med hunden og som tar den med ut, gjerne i skogen, så er jeg rette person for deg. I tillegg til dette liker jeg å utfordre hunden mentalt, med godbitleker feks. Jeg kan både passe hunden over tid og lufte på dag eller kveld, alt etter som hva som passer for deg. Jeg er fleksibel, blid og positiv, og tilpasser hundepassingen til deg og din hund. Jeg har erfaringer med både små og store hunder, så bare ta kontakt!

Treningsfasiliteter

Jeg pleier å gå tur med hundene jeg passer. Vi har skogen så å si rett utenfor døra, så det er mange muligheter for turer. Jeg liker å gå i skogen, noe de fleste hunder også gjør etter min erfaring. I tillegg har vi en hundepark i Orkdal som jeg bruker en del med den ene hunden jeg passer en del. Der kan hundene løpe fritt med andre hunder. Dette er nok ikke aktuelt for alle, men en hundepark kan nok passe for noen hunder. Om man ønsker å ha hunden sin i litt mer landlige omgivelser er jeg rette personen å velge. Jeg kjører bil, så er fleksibel på henting og bringing av hund. Ta kontakt, så blir vi nok enig :)

Kvalifiseringsmerker

Diplom

Gratulerer, Ida! Du har bestått online quiz-test hos www.FinnEnHundepasser.no. Dette beviser at du har elementære kun...

Ta vår hunde quiz

Denne personen har bestått vår quiz-test og bevist elementær kunnskap om hunder, hundepass og FinnEnHundepasser.no.