Hundepasser profil

Ingeborg - Bærum hundelufting, Bærum, 1339

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 år.
Ingeborg - Bærum hundelufting er 29 år og har vært medlem siden 2016.
Hun trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Ingeborg - Bærum hundelufting hente hunden din.

Om Ingeborg - Bærum hundelufting

Jeg er en jente på 27 år som driver Bærum hundelufting. Jeg elsker hunder og har mye erfaring. Har hatt 4 hunder og har passet på og luftet mange forskjellige raser opp igjennom årene.
Jeg har også hjulpet venner og bekjente med litt lydighetstrening ol. og trent opp mine egne fra jeg var 10år. Hele livet har jeg også hatt og passet på mange andre forskjellige dyr. Jeg kan garantere trygge og omsorgsfulle turer med lek og mental stimuli.

Treningsfasiliteter

Kom hjem til en ferdig luftet og fornøyd hund. På tur med meg får hunden din mosjonert, lekt og sosialisert seg i de flotte skogene og grøntområdene vi har her i Bærum. Jeg setter sammen trygge og faste grupper og går aldri med mer enn 5 hunder samtidig. Jeg bor på Vøyenenga i Bærum og lufter hunder i Bærum vest. Hunden blir hentet og levert hjemme hos deg, eller annet avtalt sted om ønskelig. I bilen sitter hundene enten i bur eller fastspent i sele.
Først avtaler vi en kveld hvor jeg kan komme hjem til deg og hilse på deg og hunden. Vi skriver kontrakt og avtaler luftetidspukt. Alle hunder må være vaksinert. Jeg kan ikke ta imot agressive eller veldig dominante hunder.
Hundeluftingen vil foregå i to omganger, og selve turen varer i ca 1 time. Kjøring kommer utenom. Første gruppe luftes ca. klokken 10.00, og andre gruppe luftes ca klokken 13.00.


Tlf: 92492044
Mail: baerumhundelufting@gmail.com
Hjemmeside: baerumhundelufting.no