Hundepasser profil

Katherine, Oslo, 0477

Katherine er 25 år og har vært medlem siden 2016.
Hun trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Katherine hente hunden din.

Om Katherine

Hei! Jeg er en student som alltid har hatt lyst på hund, men har en travel hverdag og kan derfor dessverre ikke ha min egen. Derimot har jeg ofte fri i helger og et par kvelder i uken, og ville blitt veldig glad hvis jeg kunne passet din hund!

Jeg har mest erfaring med mellomstore til store hunder, da jeg tidligere har vært hundepasser for naboens labrador og en stor blandingshund. Men jeg er glad i alle typer hunder, og bruker også litt tid på å lese meg opp på forskjellige hunderaser, da jeg håper at jeg en dag kan få min egen hund.

Jeg føler at du også gjør meg en tjeneste ved at jeg kan få være sammen med og kose med din hund, og jeg ønsker derfor ikke betaling for å passe hunden din. Jeg håper du stiller med alt hunden trenger av mat, godteri, leketøy o.l., da det er litt trangt i studentbudsjettet til å kjøpe slikt. Da får jo også hunden fortsette med det den er vant til! Da jeg bor i leilighet er det positivt med en hund som ikke er for verbal.

Jeg kan passe hunden din på kvelder og i helger med overnatting og evt. langhelger hvis hunden klarer seg hjemme alene i vanlig jobbtid. Jeg bor i nærheten av både Torshovparken og Akerselva, og tar meg ofte en joggetur langs elva. Det er også en hageflekk foran, og i bakgården til, leiligheten jeg bor i, som hunden kan leke i.

Håper å høre fra deg!