Hundepasser profil

Linn Therese, Oslo, 0751

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 2 år.
Linn Therese er 39 år og har vært medlem siden 2014.
Hun trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Linn Therese hente hunden din.

Om Linn Therese

Hei hundeeiere,

Jeg er 34år gammel jente/kvinne, oppvokst med både grand danois og skotsk hjortehund. Jeg anser meg selv som svært hundevant og er generelt veldig dyrekjær. Jeg har et sterkt ønske om egen hund, men pga arbeidssituasjon har jeg ikke mulighet til dette idag. Jeg vil gjerne bidra til hundepass, da jeg da kan hjelpe andre som trenger avlastning, samtidig som jeg vil ha stor glede av hundepass selv.

Jeg bor på Røa i Oslo, ønsker helst hund i nærområdet, men har bil så jeg kan hente/bringe hund ved behov. Jeg ønsker gjerne å møte din hund for å se om vi passer sammen, og vil tilstrebe å behandle din hund slik du selv gjør/ønsker. Jeg er veldig snill mot hunder, men bestemt dersom det trengs. Hos meg vil hunden oppleve trygghet, mosjon, lek og moro.

Treningsfasiliteter

Fra 1.april 2014 vil jeg gå inn i 50% jobb, og dermed ha disponibel tid 2-3 dager per uke. Disse ukedagene vil benyttes med turer i marka til fots og på sykkel. Jeg ønsker i den forbindelse firbent turkamerat. Jeg vil også ha noe anledning til hundepass i helger. I utgangspunktet ønsker jeg turkamerat, så dersom du føler at hunden din sitter mye alene hjemme mens du er på jobb, er det bare å ta kontakt.