Hundepasser profil

Pia, Andebu, 3158

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 2 år.
Pia er 25 år og har vært medlem siden 2012.
Hun trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Pia hente hunden din.

Om Pia

Ung jente på 22 år som har drevet med hund i litt over 10 år, samt vokst opp med hunder. I 2005, da jeg var 11 år gammel fikk jeg min første hund, Elvis som er blanding av Border Collie og Berger Picard. Sammen trente vi både Lydighet og Agility, men konkurrerte først og fremst i AG. Her kom vi til klasse 2, også ble det litt stopp pga min egen helse.

I 2010 startet vi på Melsom VGS på "hundelinja". Her fikk vi øynene opp for LP igjen og har konkurrert litt siden da, og fått opprykket til klasse 2, og flere 2. og 3. plasser. Vi har også vært innom ulike sporter som brukstrening, shaping etc. Her gikk vi i 2 år, og fullførte med gode karakterer.

I 2014 kom min nye stjerne inn i bildet, Schäferhunden Kiska, av brukslinjer. Vi trener for det meste agility, men det går også mye i LP og bruks/spor - en høydriftig hund med mye motor som elsker å jobbe - akkurat slik jeg elsker det! I 2015 ble Elvis pensjonert, men vi trener og har det gøy selv om vi ikke konkurrerer. Sånn ellers har jeg passet en del hunder, alt fra gjetere til jakthunder, store og små. I perioden 2011 - 2015 bodde jeg også med ei venninne og hennes 2 hunder; en eldre Golden Retriever og en Collie Langhår som flyttet inn i 2013. I 2012-2013 hdde vi også en Schipperke boende hos oss i 1 års tid.

Erfaringen min er bred og lang, men jeg er hele tiden på jakt etter å utvikle meg mer, og lære mer! Jeg stortrives med hunder, og pga lav stillingsposent i jobben får jeg selvsagt mye tid til å trene mine egne hunder, men jeg ser at vi har også ekstra tid til å tilby pass og overnatting til andre firbente gjester.

Treningsfasiliteter

Vi bor i flotte Høyjord, riktignok i leiligheten, men med korte avstander til flotte turområder, som bl.a. Merkedammen. I tillegg har vi tilgang til stor hage hos et vennepar som også har hunder - nesten litt som en (mye større!) hundepark, bare uten risikoen for å møte vilt fremmede hunder som vi ikke aner hvordan oppfører seg. Hos oss får hundene nok av stimuli i både form av mentalt og fysisk.

Kravene jeg har er så enkle at hunden ikke skal ha noe unormale adferdsproblemer, og må gå greit overens med katt og andre hunder. Jeg hr mulighet for å skille av leiligheten hvis det trengs, men for enkelhetens skyld ønsker jeg helst å unngå dette. Hunden skal være vaksinert og ellers frisk, men jeg kan fint ta hensyn til ulike ting som bl.a. skader, eldre hund etc.

Dagpass er også en mulighet, og dette kan avtales nærmere. Henting og levering kan jeg også gjøre, dette avtales på forhånd og vi blir enige om en pris da det varierer på avstanden, evt. bommer.

Kvalifiseringsmerker

Diplom

Gratulerer, Pia! Du har bestått online quiz-test hos www.FinnEnHundepasser.no. Dette beviser at du har elementære kun...

Ta vår hunde quiz

Denne personen har bestått vår quiz-test og bevist elementær kunnskap om hunder, hundepass og FinnEnHundepasser.no.