Hundepasser profil

Runar, Bodø, 8021

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 år.
Runar er 16 år og har vært medlem siden 2015.
Han trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Runar hente hunden din.

Om Runar

Jeg er 14 år(ikke bli skremt av alderen har masse erfaring selv til å være i den alderen) er vant med hunder og elsker dem. Hos meg kan hunder få mye lek og kos og mange turer om d vil være ønsket så kan jeg gå lange turer som f.eks. Hunstadtoppen junkerfjellet eller få til bodøsjøen/alstad:) har erfaring med hunder vært hundepasser og hundelufter, og har hatt en hund selv. Vet hvordan man skal holde båndet og vet hvordan jeg setter på sele.Trenger informasjon om hva hunden er vant til så jeg ikke gjør noe uvant for hunden.kan ikke hente hunden fordi pappa er bare hjemme annen hver måned og mamma er en god del på jobb, men om d ikke er så langt fra dær jeg bor kan jeg gå og hente den (og selvfølgelig gå til meg da) . (mamma og pappa hjelper også til så er ikke helt alene).

Treningsfasiliteter

Vi har sånn løpebånd i Hagen og jeg går tur lange og korte ( går korte på morgen og på kvelden men midt på dagen tar jeg en lang tur og viss ønsket kan ta Lange hele tiden eller bare ta korte :) bor nært lysløypa (den nye) så jeg blir antagelig å gå der på den lange turen eller gå til rønvika og tilbake ;):)har en høvelig stor hage/tomt så vis hundene trenger å løpe så kan de d:);)

Kvalifiseringsmerker

Diplom

Gratulerer, Runar! Du har bestått online quiz-test hos www.FinnEnHundepasser.no. Dette beviser at du har elementære k...

Ta vår hunde quiz

Denne personen har bestått vår quiz-test og bevist elementær kunnskap om hunder, hundepass og FinnEnHundepasser.no.