Hundepasser profil

Simon Souyris , Oslo, 0170

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 måned.
Simon Souyris er 32 år og har vært medlem siden 2017.
Han trives med hunder i alle størrelser.

Om Simon Souyris

NB! Ny her så gir en ekstra god pris til de første 3 som booker. Ber bare om at du gir meg en omtale til gjengjeld, så jeg får bygget opp profilen min her.

Kort om meg:
Jeg har hatt hunder rundt meg hele livet, er veldig glad i dem. Da det for tiden ikke passer helt å ha min egen (mange internasjonale reisedøgn), vil jeg heller passe andres hunder når jeg er hjemme.

Jeg har en veldig fleksibel arbeidshverdag (arbeid hjemmefra, med noen få møter i byen i uken) så ved pass av hund i ditt hjem vil jeg også kunne være hjemme mesteparten av tiden.

Å dele opp dagen med 2-3 lange turer ut er like viktig for meg som for hunden, så der har vi samme motivasjon.

Jeg har passet hunder mange ganger før, enten for familie og venner - eller sammen med kjæresten når hun har vært hundepasser via slike sider. Alltid til svært fornøyde tilbakemeldinger - men dette er første gang jeg lager min egen profil.

Litt mer om meg. Jeg er:
Ansvarlig: daglig leder i egen bedrift - vant til å sørge for at alt går på skinner.
Kjærlig: det er aldri feil tid å kose på når det kommer til hunder. Jeg liker at hverdagen min blir brutt opp av små pauser
Fleksibel: Jeg jobber for det meste hjemmefra - over internett. Kan derfor være i din hunds hjem for det meste - så lenge du har en ok pult, stol og internett.
Motivert: Jeg trenger flere turer om dagen selv for å reflektere og fungere optimalt. Dermed er det ikke bare hunden din som vil være motivert til å komme seg ut.

Treningsfasiliteter

Jeg er godt kjent med turområdene, og hundeparkene i alle deler av Oslo, og liker både lange og korte turer. Tilpasser det etter hundens behov. Er også vant med å håndtere hunder som helst ikke skal hilse på andre.