Hundepasser profil

Sina, Asker, 1386

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 2 år.
Sina er 24 år og har vært medlem siden 2015.
Hun trives med hunder i alle størrelser.
For din bekvemmelighet kan Sina hente hunden din.

Om Sina

Jeg er en jente på 21 år som har hatt hund i ca 10 år. Rasene vi har hatt er Alaska Huskey og Border Collie/ Labrador. I tillegg har jeg mye erfaring med settere og spesielt irsk setter.
Jeg flyttet nettop for meg selv i egen leilighet, og vår kjære blanding av Border Collie og Labrador, Dennis, ble boende hos min mor. Dette er mye av grunnen til at jeg gjerne vil bli hundepasser, for å være like mye rundt hunder som jeg har vært.

Jeg elsker å gi hunder mye oppmerksomhet, oppdragelse og kjærlighet. Jeg er jo bare 20, og vet lite om det å ha barn, men følelsen jeg får av å se en hund lykkelig MÅ da kunne sammenlignes. Bittelitt.

Treningsfasiliteter

Jeg bor på Engelsrud som har fine skoger og skiløyper på alle kanter. I tillegg har jeg bil, med kort avstand ned til hundejordet på Sem, der hundene kan løpe fritt sammen.
Jeg har også en romslig leilighet der jeg gjerne kan ha hunder på "overnatting" om det skulle trengs.
Så om noen hundeeiere er i reisekrise eller sliter med tidsklemma sørger jeg gjerne for å oppholde hunden i mellomtiden.

Kvalifiseringsmerker

Diplom

Gratulerer, Sina! Du har bestått online quiz-test hos www.FinnEnHundepasser.no. Dette beviser at du har elementære ku...

Ta vår hunde quiz

Denne personen har bestått vår quiz-test og bevist elementær kunnskap om hunder, hundepass og FinnEnHundepasser.no.