Hundepasser profil

Xixi Marlene, Oslo, 0661

Dette medlem har ingen aktivitet på området for 1 måned.
Xixi Marlene er 23 år og har vært medlem siden 2017.
Hun trives med hunder i alle størrelser.

Om Xixi Marlene

Oppdatering:
Jeg er nå ferdig med semesteret mitt på skolen og er derfor mye ledig før jeg begynner å jobbe den 12.juni! Send gjerne en melding :)


Hei!
Jeg er en musikkstudent fra Bærum som bor og studerer i Oslo. Selv om mye av tiden min går til studiene, er dagene mine svært fleksible. På fritiden min liker jeg å lese, gå tur og lage mat. Det jeg savner kanskje mest med å bo hjemme, er familiehunden vår Tassen. Han er en Golden retriver og var min trofaste turvenn gjennom tenårene mine. Min fascinasjon for våre firbente venner har alltid vært stor og tjenesten som hundepasser er noe jeg vil utføre med mye entusiasme og glede.
Erfaringsmessig har jeg også tilbrakt mye tid i hundeparker. Der jeg har blitt kjent med mange forskjellige hunderaser og hvordan de interagerer med hverandre.

Setter av tid til å bli kjent med både hund og eier slik at begge parter får en best mulig opplevelse.Ta gjerne kontakt!

Treningsfasiliteter

Lengde og intensitet på turene avhenger selvfølgelig av hvilke behov hunden din har.
Jeg bor på Ensjø og har div. parker rundt meg som Tøyenparken og Kampen park. Selv liker jeg å traske rundt nedover i Gamle Oslo, eller ta en lang tur til Ekebergparken.

Jeg bor i en leilighet på 68 kvadratmeter og har ikke en privat hage til disposisjon. Det er dermed felles plen og mange snille hunder i området.

Kvalifiseringsmerker

Diplom

Gratulerer, Xixi Marlene! Du har bestått online quiz-test hos www.FinnEnHundepasser.no. Dette beviser at du har elemen...

Ta vår hunde quiz

Denne personen har bestått vår quiz-test og bevist elementær kunnskap om hunder, hundepass og FinnEnHundepasser.no.